MrsTesy kookt uit kookboeken, tijdschriften en soms uit het hoofd.


Carpaccio wrap

04-03-2012 14:46

Makkelijk en snel voorgerecht of hapje

Ingrediënten:

  • 4 kleine wraps
  • ricotta
  • rucola
  • carpaccio
  • pecorinokaas
  • gedroogde tomaatjes
  • pijnboompitjes
  • olijfolie
  • wijnazijn
  • mayonaise
  • truffelolie

Bereiden:

  1. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
  2. Breng de mayonaise op smaak met de truffelolie, voeg water toe om er een sausje van te maken.
  3. Maak de rucola aan met olijfolie en azijn.
  4. Snijd de tomaatjes in dunne reepjes en voeg deze samen met de pijnboompitjes toe aan de rucola.
  5. Rasp de kaas boven de rucola en meng door.
  6. Besmeer de wraps dun met de ricotta, bestrooi met peper en zout.
  7. Beleg de wraps met de carpaccio en salade.
  8. Rol de wraps op en serveer met de truffelsaus.

MrsTesy's aantekeningen:

  1. Vervang de ricotta door een kruidenroomkaas.
  2. I.p.v. carpaccio kan je ook ham of gerookte kip gebruiken.
  3. Geef de wrap nog meer bite door ijsbergsla te gebruiken.

U kan hier schrijven...

—————

Terug