
MrsTesy kookt uit kookboeken, tijdschriften en soms uit het hoofd.
Carpaccio wrap
04-03-2012 14:46Makkelijk en snel voorgerecht of hapje
Ingrediënten:
- 4 kleine wraps
- ricotta
- rucola
- carpaccio
- pecorinokaas
- gedroogde tomaatjes
- pijnboompitjes
- olijfolie
- wijnazijn
- mayonaise
- truffelolie
Bereiden:
- Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
- Breng de mayonaise op smaak met de truffelolie, voeg water toe om er een sausje van te maken.
- Maak de rucola aan met olijfolie en azijn.
- Snijd de tomaatjes in dunne reepjes en voeg deze samen met de pijnboompitjes toe aan de rucola.
- Rasp de kaas boven de rucola en meng door.
- Besmeer de wraps dun met de ricotta, bestrooi met peper en zout.
- Beleg de wraps met de carpaccio en salade.
- Rol de wraps op en serveer met de truffelsaus.
MrsTesy's aantekeningen:
- Vervang de ricotta door een kruidenroomkaas.
- I.p.v. carpaccio kan je ook ham of gerookte kip gebruiken.
- Geef de wrap nog meer bite door ijsbergsla te gebruiken.
U kan hier schrijven...
—————